products

Plastic 480GB SSD PCBA voor 2,5 Duim SATA III Intern Solid-state drive

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: faspeed
Modelnummer: PCBA
Min. bestelaantal: 100pc
Gedetailleerde informatie
Interfacetype: SATA III Stijl: SSD-PCB
Grootte: 2.5“ Materiaal: plastiek
Productenstatus: Nieuw Capaciteiten: 128GB/240GB/256GB/480GB/512GB.
Werkende Temperatuur: 0°C~70°C Opslagtemperatuur: -40°C~85°C
Hoog licht:

2

,

5 Duim SSD PCBA


Productomschrijving

Faspeed PCBA voor 2,5 Duim SATA III Intern Solid-state drive

 

 • Q: Wat is het verschil tussen SSD en HDD?

  A: Allebei zijn opslagapparaten. maar SSD met betere doeltreffendheid, vooral zijn directe toegangsnelheid beduidend voor HD. Maar met hogere prijs, zo geschikter voor besturingssysteeminstallatie op de praktische toepassing. HDD met lagere prijs en langzamere snelheid. gewoonlijk gebruikt als opslag voor gegevenssteun.

  Q: Wanneer ik mijn computer opnieuw begin. Ik realiseerde dat de SSD-opslag largger of kleiner soms wordt. is het om het even welk probleem met SSD?

  A: Wanneer de besturingssysteemlaarzen, er baangegevens zal zijn wordt geschreven in de flitsschijf, zodat zal er verschillende grotere of kleinere storgevoorwaarde toe te schrijven aan de differenent voorwaarde van de flitsschijf zijn. Zo zult u vinden de resterende capaciteit lichtjes groter is of kleiner, dit normale omstandigheden is.

  Q: Hoe te om SSD om het goed te beschermen behoorlijk te gebruiken?

  A: Momenteel, kunnen de gemiddelde de uitwissingseigenschap van SSD en het ingebouwde foutcorrectiemechanisme de SSD-levensduur verhogen. Maar in het algemeen, SSD-hangt de levensduur van af hoe het en de werkomgeving wordt gebruikt, als massa en oude grote aantallengegevens geschreven of gebruikt onder milieu op hoge temperatuur. welke waarschijnlijk de SSD-levensduur zou verminderen.

  Q: Hoe te om SSD te verdelen?

  A: In Windows XP, bijvoorbeeld, kunt u SSD verdelen door het Configuratiescherm/van de van systeembeheersingshulpmiddelen/Computer Beheer/Schijfbeheer, geïnstalleerde SSD selecteren, en de juiste muisknoop drukken, voegt de pers nieuwe schijf toe om te voltooien.

  Q: Wanneer open het dossier. het dossier - de naam of de inhoud worden verminkt, waarom dit gebeurt?

  A: Het is gewoonlijk het contactprobleem, kunt u re-stop en SSD-interfaces en het contact van de computerinterface effectief ervoor zorgen.

  Q: Wat zijn de determinanten van SSD? zaad?

  A: De algemene prestaties van SSD worden beslist door de harde aandrijvingsinterface (SATA, winde, pci-e, enz.), het controleren IC (programma), verlies van efficiency (ingebouwde programmatuur), in evenwicht brengend algoritme, de originele Flitsbandbreedte en het kringsontwerp en de productieprocessen van de PCB-raad.

  Q: Wat de 2 Kanalen 4 Kanalen 8 Kanalen 10 Kanalen betekent?

  A: Het betekent qty van spaanders van gelezen en schrijft tegelijk gegevens. 2 kanalen betekent 2 chips do reading en writing.10-kanalen middel 10 breekt in lezing en tegelijkertijd het schrijven, afhankelijk van de beheersmogelijkheden af van het controleren IC. De spaander van controleic van INTEL 10 kanaal kan 10 gelezen spaanders leiden en gegevens schrijven gelijktijdig, die de snelheid van lezing en het schrijven gegevens kunnen zeer verbeteren om het werkefficiency te verhogen. Dit is geen strikte interpretatie, enkel om zij bij te staan die niet de SSD-werken begrijpen om het concept het kanaal te begrijpen.

  Q: Zal de SSD-prestaties degradate na een periode?

  A: In de vroegere tijd. SSD donnot heeft VERSIERINGSfunctie. zijn prestaties zullen na enige tijd het gebruiken degraderen, kan de huisvuil-verzamelde functie in VERSIERING de affectieve gegevens regelen en de nutteloze gegevens schrappen om meer ruimte te krijgen. dit is goed voor gegevenslezing om SSD in vrij goede voorwaarde te verzekeren. u kunt proberen om HDD te gebruiken wist om de originele prestaties te herstellen. maar wij zouden u niet voorstellen te vaak gebruiken aangezien het één of ander graadtekort op de flitsspaanders zal hebben.

  Q: Voor winde SSD. Wanneer open het dossier. het is een weinig langzaam? waarom dit gebeurt? Hoe te om het op te lossen?

  A: Het is meestal verenigbaarheidskwesties, kunt u proberen om de nieuwe versiesoftware te gebruiken om file.it te openen kunt het probleem vaak oplossen.

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613828781493

WhatsApp : +8613828781493