products

faspeed K7 960GB 3D NAND SATA 2,5 Duim Interne SSD

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: faspeed
Modelnummer: UXB
Min. bestelaantal: 100pc
Gedetailleerde informatie
Interfacetype: USB 3,0 Materiaal: plastiek
Capaciteit: 64GB Garantie: 1 jaar
Kleur: Zwart Garantie (Jaar): van één jaar
Hoog licht:

mini met maat USB 3

,

0 Flitsaandrijving

,

Antisteunbalk USB 3


Productomschrijving

Faspeed UXB 64GB USB 3,0 Flitsaandrijving met Geroteerd Ontwerp voor Gegevensopslag

 

  • Kleine grootte met groot gebruik: De opslagoverdracht uw belangrijke gegevens in flits drijft, als het document van de foto'smuziek met betrouwbaar en veilig. De eigenschappen van lichtgewicht en mini-gerangschikt maakt het zeer gemakkelijk te dragen. Waar u bent, neemt u de sprongaandrijving met u. De kleine vorm past om het even welke levensstijl.
  • Super geschikt: stop en het werk. Het USB-flashstation te hoeven niet om een andere software te downloaden.
  • Vermenselijkt ontwerp: De capless ontwerpmiddelen er geen te verliezen GLB is. De metaalklem kan aan om het even welke positie worden gedraaid om het punt tegen om het even welk soort schade in de afzonderlijke aandrijving van de opslagflits te beschermen.
  • Perfecte keus voor een gift: De eigenschappen van sterk praktisch aspect en gevoelige verschijning maakt tot het een perfecte keus voor een gift of een heden.
  • Garantie &support:  de garantie van 12 maanden

 

 


FASPEED HET GEHEUGEN VAN UXB USB. Het wordt niet alleen gebruikt om dossiers op het werk op te slaan te dragen en over te brengen, maar ook uw foto's, video en muziek in uw leven te delen.

 

 

Antislip en anti-Vingerafdrukontwerp - de lichtgewicht en draagbare aandrijving van de usbflits heeft een aardig en glad mat metaalomhulsel dat het uitglijden van en het verlaten van vingerafdruk kan effectief verhinderen. En er is een beschermend die GLB op elke stok van het usbgeheugen wordt behandeld de USB-schakelaar van schade te beschermen

 

 

De warme Klant Service.We probeert altijd ons beste om 100%-klantentevredenheid te verstrekken. Gelieve te klikken contacteren ons als u om het even welke kwaliteitskwesties hebt. Wij moeten altijd hier uw probleem in 24 uren aanpakken

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613828781493

WhatsApp : +8613828781493