products

NAND Flash ZS Minimsata SSD 512GB Intern voor Laptop

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: faspeed
Modelnummer: ZSM
Min. bestelaantal: 100pc
Gedetailleerde informatie
Vormfactor: MSATA Interface: SATA-Toer 3,0 (6Gb/s) – met achteruit vermogen aan SATA-Omwenteling 2,0 (3Gb/s)
CAPACITEITEN: 64GB, 128GB, 256GB, 512GB Nand: 3D TLC
Afmetingen: 50mm x 30mm x 4.85mm Garantie/steun: 5 jaar beperkte garantie
Hoog licht:

Minimsata SSD 512GB

,

Nand Mini mSATA SSD

,

Interne ssd van ZS 512gb voor laptop


Productomschrijving

De Interne Minisata SSD Aandrijving 3D Nand Flash Solid State Drive van de Faspeedzs Reeks 512GB MSATA SSD voor Minipc-Notitieboekjes
 
mSATA SSD-het de interfacetarief van Steunensata 6Gb/s. Ultra krachtige en lage machtsconsumptie. Steunt dynamisch energiebeheer en SLIMME VERSIERINGSbevel Gesteunde Inleiding faspeed de mSATAreeks SSD (solid-state drive) van volledig bestaat uit halfgeleiderapparaten gebruikend NAND Flash Memory die hoge betrouwbaarheid en hoge prestaties voor opslagmedia verstrekken. Deze reeks is ideaal voor gebruikers die een betaalbare manier zoeken om de prestaties van Desktops of notitieboekjes te verbeteren.
 
 

Eigenschappen:

Controlemechanismeinleiding:

Een open brondieoplossing door 60% van ssd wereldwijd wordt gebruikt. Kan koorts effectief controleren. Om vermindering te vermijden op hoge temperatuur en frequentie wanneer de consumenten het lange tijd gebruiken.

Kwaliteitscontrole:

Wij hebben laboratoria voor de productie van SSDs verfijnd. Elke SSD moet veelvoudige strikte inspectieprocedures ondergaan alvorens het om aan uw handen wordt toegestaan worden geleverd, zo? gelieve te zijn 100% zeker over onze producten.

Prestaties het Testen:

Er zijn verschillen in gelezen en schrijft snelheden van verschillende capaciteiten, heeft de verschillende venstersversie of het computermodel nog snelheidsverschillen, te behandelen gelieve rationeel hen. In de meeste tijden zou de snelheid van laptop lager moeten zijn dan Desktop.

 

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613828781493

WhatsApp : +8613828781493