products

7.8US notitieboekjeddr3 Ram 1600MHz Sodimm 8GB 1.35V

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: faspeed
Modelnummer: n3
Min. bestelaantal: 100pc
Gedetailleerde informatie
Datasnelheid: PC3-12800 (1600MHz) ECC Type Unbuffered: Niet-ECC
Latentie: CL11 snelheid: 1600Mhz
spelden: 204 speld Capaciteit: 2GB, 4GB, 8GB, 16GB
Hoog licht:

7.8US notitieboekjeddr3 Ram

,

CL11 notitieboekjeddr3 Ram

,

1.35V DDR3 1600MHz sodimm 8GB


Productomschrijving

Laptop van het Faspeedn3 DDR3 RAM 1600MHz Notitieboekje Geheugen

 

 

 • PC3-12800 (1600MHz) Datasnelheid
  204-speld Dubbele in-line geheugenmodule
  Niet-ECC Unbuffered SODIMM
  5 weelderige Tweezijdige Module
  7.8US vernieuwingsinterval (8192 CYCLES/64MS)
  1.35V machtsvereiste
  100% getest en Volgzame RoHS
  De werken met 3de de Generatie mobiele bewerkers van Intel evenals AMD een Reeks mobiele bewerkers

  Productomschrijving
  faspeed Geheugen want de Ultraboeksodimm modules perfect, geen ruzieverbetering voor om het even welk Ultranotitieboekje van de boekklasse zijn. Het compatibele systeem met 3de de generatie mobiele bewerkers van Intel en het lopen bij enkel 1,35 volts, worden deze SODIMM-modules voor ultra lage machtsconsumptie geoptimaliseerd die uiterst efficiënte prestaties verstrekt. faspeed Geheugen want het Ultraboek van de hoogste de geteste kwaliteit wordt gebouwd, componenten en de hand het aanbieden van consumenten rots-stevige gebruiksklare prestaties voor de meest veeleisende mobiele toepassingen. Het compatibele systeem met Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Vensters 2000, Vensters ME, Linux 2,4 en recenter, MAC OS 9, X en recenter, faspeed Geheugen want de Ultraboekmodules door een beperkte levengarantie en de toekennings een winnende klantenondersteuning van het Patriotgeheugen worden gesteund.

  Van de Fabrikant
  Handtekeningsddr3 SODIMM Verbetering voor Ultrabooks
  De Handtekening DDR3 Ultrabook SODIMM van het patriotgeheugen
  De perfecte prestatiesverhoging aan het Ultrabook-ecosysteem. Groter Weergeven

  De Handtekening DDR3 Ultrabook SODIMM van het patriotgeheugen
  faspeed Geheugen want de modules van Ultrabook SODIMM de perfecte, geen-ruzieverbetering voor om het even welk ultrabook-Klasse notitieboekje zijn. Het compatibele systeem met 3de de generatie mobiele bewerkers van Intel en het lopen bij enkel 1,35 volts, worden deze SODIMM-modules voor ultra-low machtsconsumptie geoptimaliseerd die uiterst efficiënte prestaties verstrekt.

  Speciaal Ontworpen voor Ultrabooks
  Verstrekkend het meest dynamische en krachtige mobiele gegevensverwerkingsplatform, levert Ultrabook de hoogste niveaus van portabiliteit, prestaties, en vermaak. Ultrabook echt definieert de mobiele gegevensverwerkingservaring opnieuw. Daartoe, faspeed Geheugen want de modules van Ultrabook SODIMM werden ontworpen om de perfecte prestatiesverhoging aan het Ultrabook-ecosysteem aan te bieden.

  De Handtekening DDR3 Ultrabook SODIMM van het patriotgeheugen
  Gebouwd van de hoogste kwaliteitscomponenten. Groter Weergeven
  Ultra-Low Macht
  Lopend bij enkel 1,35 volts, wordt het Geheugen voor de modules van Ultrabook SODIMM geoptimaliseerd om energie efficiënte prestaties te leveren. Door het gebruik van spaanders ultra-low van het machts (ULP) geheugen, leveren deze modules lagere werkende temperaturen om omringende optimaal in werking gestelde componenten te verzekeren. De modules zijn achteruit compatibel met 1,5 voltsnormen voor bredere verenigbaarheid.

  Hoog - kwaliteit Vaste Bouwstijl van Materialen
  faspeed Geheugen want de modules van Ultrabook SODIMM van de hoogste geteste kwaliteitscomponenten en de hand het aanbieden van consumenten rots-stevige gebruiksklare prestaties voor de meest veeleisende mobiele toepassingen worden gebouwd. Deze uitrustingen worden ook gesteund door de toekennings winnende klantenondersteuning van het Patriotgeheugen.

  Beschikbaar in 4GB en 8GB
  De Ultrabooksodimm Modules zijn beschikbaar in de modules van 4GB en 8GB-, met frequenties die van 1333MHz en 1600MHz, u het geheugen geven u voor kritieke multitasking met uw laptop wenst. De 204-speld Dubbele In-Line Geheugenmodule past Ultrabooks van de meeste belangrijke fabrikanten, die installatie gemakkelijk maken.

  De werken met de Recentste Technologieën
  faspeed ultrabook-Klasse geheugenmodules zijn compatibel met de recentste generatie van Intel van bewerkers, met inbegrip van de reeks van i3, van i5, en i7-. Gecombineerd met auto en zelf-verfris mogelijkheden, aanwezigheid-ontdekt de Serie (SPD), en de brede verenigbaarheid met gemakkelijke installatie, deze geheugenmodules is de ideale verbetering om meer real-world prestaties uit uw Ultrabook te krijgen.

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613828781493

WhatsApp : +8613828781493